Nieuw in Nederland: Finlandic fauteuils

Nieuws Finlandic

Onze historie
We zijn een toonaangevende en onafhankelijke distributeur met meer dan 15 jaar ervaring in gezond zitten. Met trots presenteren we u onze fauteuilcollectie: kwaliteitsproducten met een aantrekkelijk design en lage prijzen. In de afgelopen jaren hebben ruim 100,000 fauteuils uit de Finlandic fabriek hun weg naar tevreden klanten in Europa gevonden.

Finland als inspiratie
Finland staat bekend om haar ruimte, natuur en vriendelijke, behulpzame inwoners. In 2019 is Finland voor het 2e jaar op rij uitgeroepen tot het land met de gelukkigste inwoners ter wereld.
Met de producten van Finlandic willen we een belangrijke bijdrage leveren aan uw welzijn en levensgeluk.
Het merk Finlandic staat voor rust, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Koop of huur
Finlandic fauteuils zijn te koop via onze webshop. Wilt u geen stoel aanschaffen maar betaalt u liever een laag bedrag per maand, dan is het huren van een fauteuil met een Flex- of Voordelig abonnement iets voor u. U huurt al een fauteuil voor 14,99 Euro per maand.

Onze belofte
Een Finlandic fauteuil wordt gekenmerkt door uitstekend zitcomfort voor vrijwel iedere lichaamsmaat. Elke stoel is voorzien van degelijke Duitse motoren waarmee u uw fauteuil in een relax- of ligstand kunt laten bewegen. De opstahulp van uw fauteuil helpt u om veilig en gemakkelijk op te staan.
Finlandic fauteuils zijn uitsluitend via internet verkrijgbaar en hierdoor houden we de prijzen laag. Daarom is onze belofte: de beste fauteuil voor de laagste prijs!

Lees meer